Hei sinä yrittäjä, joka luot lumesta liiketoimintaa!

Tervetuloa kehittämään Lapin lumivarmuutta ja lumen käyttöä.

Toteutamme lumiteeman strategiatyöpajan 2.9.2021 Lapin ammattikorkeakoululla TEQU-toimiston mahtavissa maisemissa yhteistyössä Energiatehokas Arktinen Lumi -hankkeen kanssa.

Työpajassa pääset yhdessä bisnesammattilaistemme kanssa luomaan lumesta uutta liiketoimintaa ja kasvua Lappiin. Miten julkiset toimijat, yritykset ja rahoittajat hyötyvät toisistaan aidosti ja muodostavat verkoston, joka toimii tiiviissä yhteistyössä kilpailuetua luoden?

Pureudumme työpajan aikana lumiaiheen kansainväliseen kilpailuun, alueemme vetovoimatekijöihin sekä lappilaisten toimijoiden kilpailuedun luomiseen. Saat siis sekä syttöjä oman yrityksesi kehittämiseen, että autat ammattitaidollasi ja ideoillasi meitä eteenpäin Lapin vetovoiman ja lumibrändin parantamisessa.

Työpaja toteutetaan siis TEQUn toimistolla osoitteessa Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi klo 9.00-15.15 sisältäen kahvi- ja lounastauot tarjoiluineen. Osallistuminen on ilmaista, mutta vaatii ilmoittautumisen. Mukaan mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta, joten ilmoittaudu pikaisesti mukaan alla olevan lomakkeen kautta.


Lisätietoja

Työpajan järjestävät Energiatehokas Arktinen Lumi -hanke (A75522) ja Energiatehokas Arktinen Lumi, investointihanke (A75564), yhteistyössä alan yritysten ja Ekologisen lumen verkoston kanssa.

Projektipäällikkö: Niko Niemisalo, niko.niemisalo@lapinamk.fi, 040 183 4440