Osaamista löytyy ja tunturi raikaa, kun TEQU tuo tunturiin uutta taikaa!

Maksuttomassa TEQU Talk Tunturiworkshopissa pureudutaan rajallisten resurssien tehokkaaseen hyödyntämiseen, teknologian tuomiin mahdollisuuksiin ja ennen kaikkea entistä paremman asiakaskokemuksen luomiseen! Roppakaupalla teknologia-Hehkua teille tarjoilee somemyyntiguru Sani Leino!


Lisäinfoa myös muista syksyn tapahtumistamme löydät tämän linkin kautta!


HYBRIDITAPAHTUMA 03.11.2021, KESKIVIIKKO, KLO 12:30, SANTA’S HOTEL TUNTURI, KOTARAVINTOLA, LUTONTIE 16, 99830 SAARISELKÄ

LIVEYLEISÖ TERVETULOA KLO 11:45 ALKAEN!

MICROSOFT TEAMS LIVESTREAM ETÄYLEISÖLLE KLO 12:30 ALKAEN


PÄIVÄN SISÄLTÖ

Syksyn toinen Sani Leinon vetämä workshop kuljettaa sinut suuren maailman syövereihin ratkomaan, miten digitaalisia kanavia ja alustoja hyödynnetään maailmanlaajuisesti muun muassa resurssipulan ja uuden osaamisen hankinnassa. Lapin eeppisimmilläkään erämailla ei tarvitse rypeä resurssipulassa, sillä etätyön avulla koodariosaajasi tai markkinointimaisterisi voi löytyä vaikkapa Havaijilta. Myös tässä workshopissa lavalla nähdään paikallista yrittäjävoimaa kertomassa omia näkemyksiään etätyön mahdollisuuksista Lapin elinkeinoelämässä. Nähdään siis tunturissa!

TEQU Talk Workshop järjestetään hybriditapahtumana, johon voit osallistua joko livenä tai etänä. Liveyleisössä pääset tunnetusti nauttimaan kattavista tarjoiluistamme ja fiilistelemään TEQU-tapahtumien tuotantopöhinää!

Tapahtuma on suunnattu Lapin alueen yrittäjille ja muille kehitystoimijoille, jotka omaavat palavan halun kehittää itseään ja omaa liiketoimintaansa, tai luoda jotain aivan uutta! Hybriditapahtuma tarjoaa mahdollisuuden osallistua tapahtumaan mistäpäin Lappia tahansa, joten ei muuta kuin tervetuloa mukaan!


TAPAHTUMAN AIKATAULU

03.11.2021
Keskiviikko
TEQU Talk Workshop – Tunturin Hehku
Aika Teema Puhuja
12:30 – 12:45Starttilaukaus, tarjoilut & päivän alustus!
(Microsoft Teams livestream käynnistyy)
TEQU
Lapin AMK
12:45 – 14:30Odotusten ylittäminen kaikissa kohtaamispisteissä
Workshop by Sani
Sani Leino
Kouluttaja
14:30 – 14:45Pieni tauko tarjoiluineen
14:45 – 15:30Paneelikeskustelu

Rekrykanavana koko maailma!
Pohjois-Lapin alueen yrittäjien kokemuksia
Jorma Mölläri
Lapin AMK

Sani Leino
Konsultti

Miia Kärnä
Lapin Loitsu

Olli Nuoranto
Konsultti
15:30 – 15:40Päivän päätös & yhteenveto
Tapahtuman
yhteyshenkilö
Santeri Meriläinen, 044 478 0200
etunimi.sukunimi@lapinamk.fi

TAPAHTUMAN KOULUTTAJANA TOIMII SANI LEINO

Kuva: Speakersforum

Sosiaalisen liiketoiminnan ja Social Sellingin sanansaattaja tunnetaan käytännön läheisistä, energisistä ja mukaansatempaavista valmennuksista. Myyntityön pioneeri on viimeisten vuosien aikana valmentanut satoja eri organisaatioita modernin myynnin saralla.

Sani esiintyi syksyllä 2020 TEQU Talk tapahtumassa. Käyhän katsomassa YouTube-kanavaltamme Sanin keynote-puheenvuoro liittyen sosiaaliseen mediaan!


Tapahtuma toteutetaan Hehku-hankkeen voimin.

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 309 642 €, josta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja valtion rahoitusta 247 714 €.

Hanke toteutetaan aikavälillä 09.04.2020 – 31.01.2023.