Päivää, että pätkähti! Iloksemme saamme ilmoittaa, että TEQU Talkit tulevat isompina kuin koskaan, ja tuttuun tapaan ilmaiseksi juuri sinulle, tervetuloa HEHKUmaan!

Skrollaa siis lisäinfot alempaa, nappaa päivämäärät talteen ja ilmoittaudu tuosta alhaalta mukaan!


Tutustu syksyn puhujakattaukseen!TEQU Workshop – Digi Startup by Sani Leino

27.10.2021, klo 12:00 alkaen, Suomutunturi

Sani Leinon vetämä workshop antaa lappilaisille yrittäjille ja työntekijöille ideoita uusien liiketoimintamallien ja startup-ideoiden maailmoista. Pääset työskentelemään ja työpajailemaan konkreettisesti uusien ansaintalogiikoiden parissa, ja ehkäpä luomaan itsellesi uutta menestystarinaa. Workshopissa lavalla nähdään myös paikallisia yrittäjiä keskustelemassa omista kokemuksistaan liiketoiminnan uudistamisesta digitalisaatiota hyödyntäen. Hyppää siis lauteille, osallistu, vaikuta ja uudistu!

TEQU Workshop järjestetään hybriditapahtumana, johon voit osallistua joko livenä tai etänä. Liveyleisössä pääset tunnetusti nauttimaan kattavista tarjoiluistamme ja fiilistelemään TEQU-tapahtumien tuotantopöhinää! Ohjelman kulku tarkentuu lokakuun aikana. Ilmoittautua voit jo nyt ilmoittautumisnapin kautta.


TEQU Workshop – Globaalit digiresurssit by Sani Leino

03.11.2021, klo 12:00 alkaen, Saariselkä

Syksyn toinen Sani Leinon vetämä workshop kuljettaa sinut suuren maailman syövereihin ratkomaan, miten digitaalisia kanavia ja alustoja hyödynnetään maailmanlaajuisesti muun muassa resurssipulan ja uuden osaamisen hankinnassa. Lapin eeppisimmilläkään erämailla ei tarvitse rypeä resurssipulassa, sillä etätyön avulla koodariosaajasi tai markkinointimaisterisi voi löytyä vaikkapa Havaijilta. Myös tässä workshopissa lavalla nähdään paikallista yrittäjävoimaa kertomassa omia näkemyksiään etätyön mahdollisuuksista Lapin elinkeinoelämässä. Nähdään siis tunturissa!

TEQU Workshop järjestetään hybriditapahtumana, johon voit osallistua joko livenä tai etänä. Liveyleisössä pääset tunnetusti nauttimaan kattavista tarjoiluistamme ja fiilistelemään TEQU-tapahtumien tuotantopöhinää! Ohjelman kulku tarkentuu lokakuun aikana. Ilmoittautua voit jo nyt ilmoittautumisnapin kautta.


TEQU Talk – Digi Startup

24.11.2021, klo 12:00 alkaen, Rovaniemi, Jokiväylä 11, Showroom

TEQU Talk – Digi Startup päräyttää tiskiin todelliset digiliiketoiminnan sanansaattajat! Lavalle nousee neljä toinen toistaan kovempaa esiintyjää, joiden puheenvuorot vievät sinut suoraan startup-osaamisen ytimeen niin teknologian kuin liiketoiminnankin osa-alueilla. Nämä yritysmaailmassa meritoituneet puhujat tulevat kertomaan sinulle näkemyksiään yrittämisestä, kasvusta, ideoiden konkretisoinnista ja ennen kaikkea siitä, miten hullut ideat viedään maaliin, ja skaalataan samalla pienestä startupista globaali kasvuyritys! Tule siis Rovaniemelle HEHKUmaan kanssamme!

TEQU Stagella digistartuppailun parhaat vinkit sinulle tarjoilevat:

  • Anssi Vanjoki
  • Kim Väisänen
  • Noora Fagerström
  • Peter Vesterbacka

Hybriditapahtumaan voit osallistua joko livenä tai etänä! Liveyleisö pääsee tunnetusti nauttimaan kattavista tarjoiluista ja TEQU Talkien tuotantopöhinästä! Ohjelman kulku tarkentuu lokakuun aikana. Ilmoittautua voit jo nyt ilmoittautumisnapin kautta.


TEQU Talk – Globaalit digiresurssit

25.11.2021, klo 12:00 alkaen, Rovaniemi, Jokiväylä 11, Showroom

TEQU Talk – Globaalit digiresurssit tarjoilee huikean esiintyjäkattauksen bisneselämän huipulta! Digitalisaation mullistamat yritysmarkkinat tarvitsevat uudenlaista ajattelua resurssien hankinnassa, tuottavuuden lisäämisessä ja monikulttuurisen ympäristön johtamisessa. Mitä paljon puhutut teknologiset muutokset tarkoittavat juuri nyt, ja miten ne heijastuvat menestyvään liiketoimintaan?

TEQU Stagen huumassa parhaat pointsit ja kuumimmat vinkit sinulle kertovat bisnestaivaan konkarit:

  • Jari Sarasvuo
  • Antti Merilehto
  • Terhi Majasalmi
  • Jukka-Pekka Heikkilä

Hybriditapahtumaan voit osallistua joko livenä tai etänä! Liveyleisö pääsee tunnetusti nauttimaan kattavista tarjoiluista ja TEQU Talkien tuotantopöhinästä! Ohjelman kulku tarkentuu lokakuun aikana. Ilmoittautua voit jo nyt ilmoittautumisnapin kautta.Tapahtumat toteutetaan Hehku-hankkeen voimin.

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 309 642 €, josta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja valtion rahoitusta 247 714 €.

Hanke toteutetaan aikavälillä 09.04.2020 – 31.01.2023.