Hei lappilainen yrittäjä, loppuuko työpäivistäsi kesken aika? Me tuodaan teille paremman tuottavuuden taika!

Maksuton hybriditapahtuma, 22.9.2021, klo 12:00, striimattuna TEQU:n YouTube-kanavalla ja livenä Lapin AMK Showroomissa, Rovaniemellä


Tervetuloa!

Me TEQU:llakaan ei osata monistaa aikaa, mutta kehittämällä digitaalisia ratkaisuja voidaan toisintaa reaalimaailman ilmiöitä digitaalisesti. Näin luodaan uudenlaista resurssitehokkuutta ihmisten työn helpottamiseksi, resurssien kasvattamiseksi ja tuottavuuden lisäämiseksi.

TEQU:n Digiliikkuja-tapahtumassa huippupuhuja Mikael Jungner avaa, miten digitalisaation hyödyt otetaan yrityksissä haltuun käytännön tasolla. Jopa 1000-kertainen tuottavuus saavutetaan, kun hyödynnetään digitaalisia ratkaisuja läpi koko yrityksen toiminnan. Tämä tarkoittaa teknologisten työkalujen hyödyntämisen lisäksi muutosta myös asenteissa ja työkulttuurissa.

Digitalisaatio ei ole pelkkä megatrendi, vaan sarja yksinkertaisia, fiksuja päätöksiä ja toimenpiteitä. Digiliikkuja-tapahtumassa pääsetkin itse testaamaan ja oppimaan, miten digitaalisia kaksosia ja virtuaaliteknologioita hyödynnetään omissa hankkeissamme ja prototyypeissämme muun muassa rakentamisen ja matkailun aloilla. Tapahtumassa voit tutustua esimerkiksi mikrorakennuksen VR-malliin ja digitaalisten kaksosten maailmaan. Liveyleisö pääsee TEQU Talkeille tuttuun tapaan nauttimaan kattavista tarjoiluista!

Älä siis jää jumittamaan, vaan ilmoittaudu tapahtumaan, sillä me halutaan tarjota sulle työkalut mukavampaan, helpompaan ja tuottavampaan työhön!


Päivän aikataulu

22.9.2021
Keskiviikko
TEQU Talk – Digiliikkuja
Aika Teema Puhuja
12:00 – 12:15Starttilaukaus!Jorma Mölläri
TEQU, Lapin AMK
12:15 – 13:30Digihuikalla huomiseen – tuottavuuden digitaalinen vallankumousMikael Jungner
Keynote-puhuja
13:30 – 14:30Möllärin ja Jungnerin Democorner

Asiakaspalvelua ja ajansäästöä virtuaalisen mallin avulla

Uniikki mikrorakennus ja sen digikaksonen Lapin sesongeissa

TEQU – nopean protoilun kehto
Tauno Tepsa & Co
Duke-hanke, Lapin AMK

Riku Närhi & Co
CoolBox-hanke, TEQU, Lapin AMK

Matti Vatanen
TEQU, Lapin AMK
14:30 – 14:50Pikku breikki
14:50 – 15:20Möllärin ja Jungnerin Sohvacorner

Kokeilukulttuuri ja teknologiat yritysten tuottavuuden boosterina

Tapahtuman kiteytys, livestriimi päättyy
Jari Marjeta
Marjetas Oy

Veli-Matti Kilpimaa
LVI-Kilpimaa Oy
15:20 – 16:20Vapaata testailua ja verkostoitumista
Tapahtuman
yhteyshenkilö
Matti Vatanen, 040 168 5952
etunimi.sukunimi@lapinamk.fi

Keynote-puhujan esittely

TEQU Talkimme keynote-puhuja Mikael Jungner saapuu suoraan Helsingin bisnessykkeestä heittäytymään teknologiapöhinämme syövereihin.

Mikael on intohimoinen digitalisaation puolestapuhuja ja paremman tuottavuuden sanansaattaja. Bisneskokemusta hän on kerryttänyt muun muassa toimiessaan johtajana Microsoftilla ja YLE:llä, ja onpa hän pyörähtänyt edustamassa kansaa Arkadianmäelläkin.

TEQU Talkissa Mikael on keynote-puheenvuoronsa lisäksi luvannut pukea ylleen virtuaalilasit, ja hypätä Möllärin Jorman messiin testaamaan lavalla esiteltävät protomme ihan konkreettisesti.

Tapahtuman toteutuksessa ovat mukana DUKE- ja CoolBox-hankkeet.