Nyt on luvassa päräyttävin työelämäboosti, mitä on aikoihin nähty!

Tervetuloa Lapin AMK:n Showroomiin kuuntelemaan, miten kansainväliset osaajat auttavat firmaasi nousemaan uusiin sfääreihin!

Maailmalla marinoituneet Madventures-jätkät Riku ja Tunna tulevat täräyttämään kulttuurifaktat tiskiin, ja bassot kaakkoon vääntää Iranista Iisalmeen tiensä löytänyt Genelecin toimitusjohtaja Siamäk Naghian!


09.12.2021 klo 12:00 alkaen, Lapin AMK Showroom (Lumen-kahvilan vieressä), Jokiväylä 11 A, 96300 Rovaniemi.

Koronatilanteesta johtuen vaadimme liveyleisöön osallistuvilta koronapassin.

Hybriditapahtumaa voit seurata myös etänä. Tapahtuma katsottavissa myös jälkikäteen TEQU:n YouTube-kanavalla!


TAPAHTUMAN ESIINTYJÄT

Ilmoittaudu mukaan TEQU Talk - Talent Boost tapahtumaan!

  • Kuvaussuostumus

    Tämä tiedote koskee TEQU:n järjestämiä yleisötilaisuuksia ja tapahtumia. Suurin osa tapahtumista esitetään myös suoratoistolähetyksinä, ja huomioithan osallistuessasi, että myös yleisö voi näkyä suoratoistolähetysten kuvassa. Kuvaamme lisäksi tapahtumissa kuva- ja videomateriaalia TEQU:n viestintä- ja markkinointikäyttöön. Materiaalia käytetään TEQU:n sosiaalisessa mediassa, eli Instagramissa ja Facebookissa, sekä web-sivulla. Kuvamateriaalia voidaan käyttää myös paperisessa viestinnässä ja mainonnassa. Materiaalia käytetään vain inspiroivassa ja positiivisessa hengessä, ja tavoitteenamme on levittää tietoa TEQU:n ja Lapin Ammattikorkeakoulun toiminnasta muun muassa paikallisille yrityksille. Osallistumalla annat suostumuksesi sinusta otettujen kuvien ja videoaineiston käyttöön TEQU:n viestinnässä ja markkinoinnissa. Kuvat ja videot voidaan tallentaa kuva-arkistoihin. Jos et halua näkyä kuva- tai videomateriaalilla, kerro tästä erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Suostumus on vapaaehtoinen ja voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tequ@lapinamk.fi. Jo julkaistua kuva- tai videoaineistoa ei poisteta käytöstä takautuvasti.
  • Tietoja kerätään tapahtuman seurantaa varten. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti. Emme luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle. Lisätietoja saat tarvittaessa meiltä.


TAPAHTUMAN AIKATAULU

09.12.2021
Torstai
TEQU Talk – Talent Boost
AikaSisältö Puhuja
12:00 – 12:50Ilmoittautuminen, koronapassien tarkistus & tarjoilut
12:50 – 13:00Tervetuloa TEQU Talkiin!
YouTube-livestream starttaa
TEQU
Lapin AMK
13:00 – 14:00Resepti kansainväliseen menestykseen
Mahdollisuuksien maa – Suomalaisen yhteiskunnan arvot ja kielen merkitys
Siamäk Naghian
Genelec Oy
14:00 – 14:15Tauko
14:15 – 15:15Avoimena maailman osaajille – uskalla rikkoa rajasi

Tulevaisuudesta selviävät ne rohkeat sopeutujat, jotka osaavat hyödyntää kansainvälistyvän maailman mahdollisuudet – ja ymmärtävät erilaisten kulttuuritaustojen merkityksen
Riku Rantala & Tunna Milonoff
Madventures
15:15 – 15:30Tauko
15:30 – 16:15Paneelikeskustelu & Tapahtuman yhteenvetoJorma Mölläri
Host

Margit Piigli
Lappset Group Oy

Riku & Tunna
Madventures
Tapahtuman
yhteyshenkilö
Santeri Meriläinen, 044 478 0200
etunimi.sukunimi@lapinamk.fi