Miten maailma muuttuu ja mikä on datan rooli tulevaisuudessa osana liiketoimintaa ja kehitystä?

Bisnesagentit saapuvat Rovaniemelle Marraskuussa. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan tapahtumaan jo nyt!


TAPAHTUMAN INFO

TEQU Talk torstaina 24.11.2022, Lapin AMK Showroom, Jokiväylä 11 A, 96300 Rovaniemi. Ohjeet tapahtumatilan löytämiseen löydät alempaa tältä sivulta.

Liveyleisöön mahtuu 100 ensimmäistä ilmoittautunutta! Hybriditapahtumaa voit seurata myös etänä. Osa tapahtuman puheenvuoroista jää jälkikäteen katsottavaksi TEQU:n YouTube-kanavalle!


TAPAHTUMAN SISÄLTÖ

Syksyn TEQU Talk tarjoilee huikean esiintyjäkattauksen, joka koostuu eri toimialojen ammattilaisista. He tulevat inspiroimaan ja kertomaan meille siitä, kuinka dataa kannattaa hyödyntää niin innovaatioiden, tuotekehityksen, asiakkuuksien, kuin oman toiminnan kehittämisen näkökulmasta. Tapahtuman sisältö aikatauluineen tarkentuu syksyn mittaan ja tiedot päivitetään tänne tapahtumasivulle.

TEQU Talk – Bisnesagentit järjestetään hybriditapahtumana, johon voit osallistua joko livenä tai etänä. Liveyleisössä pääset tunnetusti nauttimaan kattavista tarjoiluistamme ja fiilistelemään TEQU-tapahtumien tuotantopöhinää!


TAPAHTUMA AJOITTUU KELLO 10-16 VÄLILLE. TARKEMPI AIKATAULU SISÄLTÖINEEN LISÄTÄÄN TÄLLE SIVULLE MYÖHEMMIN.


Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan tapahtumaan!

  • Kuvaussuostumus

    Tämä tiedote koskee TEQU:n järjestämiä yleisötilaisuuksia ja tapahtumia. Suurin osa tapahtumista esitetään myös suoratoistolähetyksinä, ja huomioithan osallistuessasi, että myös yleisö voi näkyä suoratoistolähetysten kuvassa. Kuvaamme lisäksi tapahtumissa kuva- ja videomateriaalia TEQU:n viestintä- ja markkinointikäyttöön. Materiaalia käytetään TEQU:n sosiaalisessa mediassa, eli Instagramissa ja Facebookissa, sekä web-sivulla. Kuvamateriaalia voidaan käyttää myös paperisessa viestinnässä ja mainonnassa. Materiaalia käytetään vain inspiroivassa ja positiivisessa hengessä, ja tavoitteenamme on levittää tietoa TEQU:n ja Lapin Ammattikorkeakoulun toiminnasta muun muassa paikallisille yrityksille. Osallistumalla annat suostumuksesi sinusta otettujen kuvien ja videoaineiston käyttöön TEQU:n viestinnässä ja markkinoinnissa. Kuvat ja videot voidaan tallentaa kuva-arkistoihin. Jos et halua näkyä kuva- tai videomateriaalilla, kerro tästä erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Suostumus on vapaaehtoinen ja voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tequ@lapinamk.fi. Jo julkaistua kuva- tai videoaineistoa ei poisteta käytöstä takautuvasti.
  • ESR-henkilötietokeräys

    Jokaiselta osallistujalta tullaan keräämään henkilötietoja ESR-hankkeen mukaisesti. Tietojen kerääminen etäosallistujilta tapahtuu sähköpostitse tapahtuman jälkeen. Liveyleisöltä tiedot kerätään tapahtumatilassa. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti. Emme luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle. Lisätietoja saat tarvittaessa meiltä. Lisäinfoa löydät myös rakennerahaston sivustolta.

PUHUJINA TAPAHTUMASSA NÄHDÄÄN

ESKO AHO

Laajan kokemustaustan omaava yritysjohtaja ja poliitikko tunnetaan parhaiten Suomen kaikkien aikojen nuorimpana pääministerinä. Hänet valittiin tehtävään 36-vuotiaana ja Esko toimi Suomen pääministerinä vuosina 1991 – 1995. Kansanedustajan uran jälkeen Esko on toiminut muun muassa Sitran yliasiamiehen tehtävissä sekä Nokian yhteiskuntasuhteiden vastaavana johtajana. Aktiivisena akateemisen maailman henkilönä Esko on saanut kunniatohtorin nimitykset niin Vaasan, kuin Albertan yliopistoista. Vuodesta 2015 eteenpäin hän on toiminut Aalto-yliopistossa Executive in Residence -tehtävässä, jossa hän johtaa Business and Society -kurssia. Puheenvuoroissaan Esko avaa muun muassa teknologian roolia talouden ja yhteiskunnan kehityksessä sekä kansainvälisen talouden haasteita.

SOINTU BORG

Diili-voittajana tunnettu yrittäjä, ekonomi ja mediapersoona on yksi Suomen tämän hetken kysytyimmistä ja mielipiteitä herättävimmistä henkilöbrändeistä. Ammattimaiselle ja osaavalle yrittäjälle on kertynyt runsaasti kokemusta esiintymisestä, puhumisesta ja kameroiden edessä työskentelystä. Anteeksipyytelemätön asenne, rohkeus sekä periksiantamattomuus korostuvat Soinnun aiheissa ja hänen rempseä sekä ripauksella mustaa huumoria omaava esiintymistyyli vangitsee yleisön.

SAKU TUOMINEN

Innovaattori, pitkän linjan yrittäjä ja yritysjohtaja on yksi Speakersforumin All Stars -puhujista. Rohkeiden ideoiden toteuttaja on pitkän uransa aikana ehtinyt perustaa ja myydä useita yrityksiä, johtajaa luovia tiimejä kansainvälisesti, opettaa luovuutta yliopistossa ja kirjoittaa 15 kirjaa. Tällä hetkellä Sakun päätyö on Hundred.org, joka keskittyy maailman koulujen kehittämiseen opetusinnovaatioiden avulla. Tämän lisäksi hän toimii ravintoloitsijana Savoyssa ja Palacessa. Puheenvuoroissaan hän kertoo konkreettisten ja innostavien esimerkkien kautta muun muassa luovuudesta, kirkkaasta ajattelusta, priorisoinnista ja kasvusta.

TANELI TIKKA

Teknologia-alan edistäjä ja sarjayrittäjä on toiminut muun muassa Vake Oy:n toimitusjohtajana sekä Tiedon innovaatiojohtajana. Hän on aktiivisesti mukana edistämässä teknologia-alan menestystä kansallisella tasolla ja osallistuu innovaatiopolitiikan kehittämiseen Työ- ja Elinkeinoministeriön työryhmissä. Hänen kuumimpia luentoaiheita ovat digitalisaatio ja robotisaatio. Mitä ihmisten toiminnalle organisaatiossa tapahtuu tekoälyn, robotisaation ja edistyneen teknologian ansiosta? Minkä osan ihmisen työstä robotisaatio korvaa ja miten? Karismaattisella ja asiantuntevalla puhujalla on vahva akateeminen tausta, joka yhdistyy laajaan käytännön kokemukseen yrityselämässä. Tanelin visionäärisyys ja kokemus uuden liiketoiminnan luomisesta yhdistettynä vahvaan näkemykseen kehitystrendeistä yhdistyvät mieleenpainuvaksi kokonaisuudeksi.


TAPAHTUMAPAIKKANA TOIMII LAPIN AMK:N SHOWROOM

KATSO VIDEO MITEN LÖYDÄT TAPAHTUMATILAAN!

Lapin AMK kartta (Jokiväylä 11, 96300 Rovaniemi)

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä seuraavien hankkeiden kanssa:

HEHKU

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 309 642 €, josta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja valtion rahoitusta 247 714 €.

Hanke toteutetaan aikavälillä 09.04.2020 – 31.01.2023.

CLUSTERIZED

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 347 375 €, joista Lapin Liiton myöntämää EAKR- ja valtion rahoitusta on 260 531 €.

Hanke toteutetaan aikavälillä 01.08.2021 – 31.03.2023

FISH IOT

Projektille on myönnetty rahoitusta 254 675 € Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) ja projektiin sovelletaan tähän päätökseen liittyviä Rakennerahastorahoituksen ehtoja.

Hanke toteutetaan aikavälillä 01.08.2020 – 31.12.2022.