Kiitos tapahtumaan osallistuneille!

Pääset katsomaan tapahtumatallennetta TEQUn YouTube-kanavalta.

Miten maailma muuttuu ja mikä on datan rooli tulevaisuudessa osana liiketoimintaa ja kehitystä?

Bisnesagentit saapuvat Rovaniemelle marraskuussa. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan tapahtumaan tällä sivulla!


TAPAHTUMAN INFO

TEQU Talk torstaina 24.11.2022, Lapin AMK Showroom, Jokiväylä 11 A, 96300 Rovaniemi. Ohjeet tapahtumatilan löytämiseen löydät alempaa tältä sivulta.

Liveyleisöön mahtuu 80 ensimmäistä ilmoittautunutta! Hybriditapahtumaa voit seurata myös etänä. Osa tapahtuman puheenvuoroista jää jälkikäteen katsottavaksi TEQU:n YouTube-kanavalle!


TAPAHTUMAN SISÄLTÖ

Marraskuun TEQU Talk tarjoilee huikean esiintyjäkattauksen, joka koostuu eri toimialojen ammattilaisista. Agenttirooleissa TEQU-stagella nähdään verkostoituja Esko Aho, rohkea polkujen raivaaja Sointu Borg, luova keksijä Saku Tuominen & teknologiaguru Taneli Tikka! He tulevat inspiroimaan ja kertomaan meille siitä, kuinka dataa kannattaa hyödyntää niin innovaatioiden, tuotekehityksen, asiakkuuksien, kuin oman toiminnan kehittämisen näkökulmasta.

TEQU Talk – Bisnesagentit järjestetään hybriditapahtumana, johon voit osallistua joko livenä tai etänä. Liveyleisössä pääset tunnetusti nauttimaan kattavista tarjoiluistamme ja fiilistelemään TEQU-tapahtumien tuotantopöhinää!


TAPAHTUMAN AIKATAULU

24.11.2022
Torstai
TEQU Talk – Bisnesagentit
AikaSisältö Puhuja
10:00 – 11:00Ilmoittautuminen & tarjoilut liveyleisölle
Vapaa verkostoituminen
11:00 – 12:00Show alkaa!

Varman päälle vai riskillä?
Luovuuden ja datan mielenkiintoinen suhde
Saku Tuominen
12:15 – 13:00Raivaa oma polkusi – ajurina rohkeusSointu Borg
13:00 – 13:30Tauko tarjoiluineen
13:30 – 14:30Data on tärkeämpää ja helpompaa kuin koskaan!Taneli Tikka
14:45 – 15:30Mikä on teknologian rooli talouden ja yhteiskunnan muutosten moottorina?Esko Aho
15:30 – 15:45Tapahtumapäivän loppuyhteenvetoJorma Mölläri
Esko Aho
Tapahtuman
yhteyshenkilö
Santeri Meriläinen, 044 478 0200
etunimi.sukunimi@lapinamk.fi


PUHUJINA TAPAHTUMASSA NÄHDÄÄN

ESKO AHO

Laajan kokemustaustan omaava yritysjohtaja ja poliitikko tunnetaan parhaiten Suomen entisenä pääministerinä. Hänet valittiin tehtävään 36-vuotiaana ja Esko toimi Suomen pääministerinä vuosina 1991 – 1995. Kansanedustajan uran jälkeen Esko on toiminut muun muassa Sitran yliasiamiehen tehtävissä sekä Nokian yhteiskuntasuhteiden vastaavana johtajana. Aktiivisena akateemisen maailman henkilönä Esko on saanut kunniatohtorin nimitykset niin Vaasan, kuin Albertan yliopistoista. Vuodesta 2015 eteenpäin hän on toiminut Aalto-yliopistossa Executive in Residence -tehtävässä, jossa hän johtaa Business and Society -kurssia. Puheenvuoroissaan Esko avaa muun muassa teknologian roolia talouden ja yhteiskunnan kehityksessä sekä kansainvälisen talouden haasteita.

SOINTU BORG

Diili-voittajana tunnettu yrittäjä, ekonomi ja mediapersoona on yksi Suomen tämän hetken kysytyimmistä ja mielipiteitä herättävimmistä henkilöbrändeistä. Ammattimaiselle ja osaavalle yrittäjälle on kertynyt runsaasti kokemusta esiintymisestä, puhumisesta ja kameroiden edessä työskentelystä. Anteeksipyytelemätön asenne, rohkeus sekä periksiantamattomuus korostuvat Soinnun aiheissa ja hänen rempseä sekä ripauksella mustaa huumoria omaava esiintymistyyli vangitsee yleisön.

SAKU TUOMINEN

Innovaattori, pitkän linjan yrittäjä ja yritysjohtaja on yksi Speakersforumin All Stars -puhujista. Rohkeiden ideoiden toteuttaja on pitkän uransa aikana ehtinyt perustaa ja myydä useita yrityksiä, johtajaa luovia tiimejä kansainvälisesti, opettaa luovuutta yliopistossa ja kirjoittaa 15 kirjaa. Tällä hetkellä Sakun päätyö on Hundred.org, joka keskittyy maailman koulujen kehittämiseen opetusinnovaatioiden avulla. Tämän lisäksi hän toimii ravintoloitsijana Savoyssa ja Palacessa. Puheenvuoroissaan hän kertoo konkreettisten ja innostavien esimerkkien kautta muun muassa luovuudesta, kirkkaasta ajattelusta, priorisoinnista ja kasvusta.

TANELI TIKKA

Teknologia-alan edistäjä ja sarjayrittäjä on toiminut muun muassa Vake Oy:n toimitusjohtajana sekä Tiedon innovaatiojohtajana. Hän on aktiivisesti mukana edistämässä teknologia-alan menestystä kansallisella tasolla ja osallistuu innovaatiopolitiikan kehittämiseen Työ- ja Elinkeinoministeriön työryhmissä. Hänen kuumimpia luentoaiheita ovat digitalisaatio ja robotisaatio. Mitä ihmisten toiminnalle organisaatiossa tapahtuu tekoälyn, robotisaation ja edistyneen teknologian ansiosta? Minkä osan ihmisen työstä robotisaatio korvaa ja miten? Karismaattisella ja asiantuntevalla puhujalla on vahva akateeminen tausta, joka yhdistyy laajaan käytännön kokemukseen yrityselämässä. Tanelin visionäärisyys ja kokemus uuden liiketoiminnan luomisesta yhdistettynä vahvaan näkemykseen kehitystrendeistä yhdistyvät mieleenpainuvaksi kokonaisuudeksi.


TAPAHTUMAPAIKKANA TOIMII LAPIN AMK:N SHOWROOM

KATSO VIDEO MITEN LÖYDÄT TAPAHTUMATILAAN!

Lapin AMK kartta (Jokiväylä 11, 96300 Rovaniemi)

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä seuraavien hankkeiden kanssa:

HEHKU

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 309 642 €, josta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja valtion rahoitusta 247 714 €.

Hanke toteutetaan aikavälillä 09.04.2020 – 31.01.2023.

CLUSTERIZED

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 347 375 €, joista Lapin Liiton myöntämää EAKR- ja valtion rahoitusta on 260 531 €.

Hanke toteutetaan aikavälillä 01.08.2021 – 31.03.2023

TEQUÄLY

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 523 631 €, joista Lapin Liiton myöntämää EAKR- ja valtion rahoitusta on 418 905 €.

Hanke toteutetaan aikavälillä 1.8.2021 – 31.8.2023

FISH IOT

Projektille on myönnetty rahoitusta 254 675 € Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) ja projektiin sovelletaan tähän päätökseen liittyviä Rakennerahastorahoituksen ehtoja.

Hanke toteutetaan aikavälillä 01.08.2020 – 31.12.2022.