KATRI SAARIKIVI

Katri Saarikivi (Kuva. MySpeaker Oy)

Aivotutkija ja psykologian tohtori Katri Saarikivi on onnistunut popularisoimaan tiedettä ymmärrettävään muotoon. Katri on tutkija ja tiiminvetäjä Helsingin yliopiston Kognitiivisen aivotutkimuksen yksikössä. Työssään hän tutkii tarkkaavaisuuteen, empatiaan ja hyvään vuorovaikutukseen liittyviä aivomekanismeja, ja puhuu näistä teemoista yleisöille. Hänen näkemyksiään arvostetaan organisaatioissa – ja hänen tutkimustiedoistaan kumpuavat inspiroivat keynote-puheenvuorot saattavat yleisöt kerta toisensa jälkeen tärkeiden oivallusten äärelle.

NANDO MALMELIN

Nando Malmelin (Kuva. MySpeaker Oy)

Valtiotieteiden tohtori Nando Malmelin vastaa puheenvuoroissaan tämän hetken ajankohtaisimpiin kysymyksiin niin johtamisesta, luovuudesta ja strategisesta ajattelusta kuin tulevaisuudesta. Hän auttaa työyhteisöjä hyödyntämään ajattelumalleja ja työvälineitä, jotka mahdollistavat uudistumisen ja innovoinnin käytännössä.

Hänen puheenvuoroissaan yhdistyvät inspiroiva käytännöllisyys ja tutkimuslähtöinen syvällisyys. Niissä etsitään vastauksia esimerkiksi organisaatioiden radikaalin uudistumisen johtamiseen sekä yksilöiden ja tiimien luovuuden kehittämiseen. Puhujana hän on herättelevä, asiantunteva ja äärimmäisen inspiroiva. Hän yhdistää koukuttavalla tavalla laajan kokemuksensa eri toimialoilta tutkimuksiinsa sekä kirjojensa teemoihin.

JAAKKO SAARILUOMA

Jaakko Saariluoma (Kuva. Arctic Live Oy)

Jaakko Saariluoma on suomalainen stand-up-koomikko, näyttelijä ja kirjailija. Hän on esiintynyt monissa stand-up-klubeissa ja televisio-ohjelmissa, keräten suosiota huumorintajullaan ja lavapresenssillään. Hän on myös näytellyt useissa televisiosarjoissa Suomessa. Saariluoma on monipuolinen taiteilija, ja hänen huumorinsa usein pohjautuu arkisiin tilanteisiin ja elämän kommelluksiin. Hänen esiintymistyylinsä on tunnettu rennosta otteesta ja luontevasta huumorista. Hän on vaikuttanut suomalaiseen viihdekenttään laajasti, ja hänet tunnetaan yhtenä maan arvostetuimmista stand-up-koomikoista.