Tervetuloa mukaan!

Workshopin avulla huomaat, miten dataa voi valjastaa tuomaan lisää asiakasymmärrystä. Workshopissa käydään konkreettisesti läpi, kuinka dataa voidaan helposti hyödyntää innovoinnissa, asiakastarpeiden tunnistamisessa ja tuotekehityksessä.

TEQU:n & Ilkka Lavaksen yhteistyössä järjestämä maksuton TEQU Talk Workshop hybriditapahtuma tarjoaa mahdollisuuden osallistua tapahtumaan mistäpäin Lappia tahansa, joten ei muuta kuin tervetuloa mukaan. Liveyleisössä pääset tunnetusti nauttimaan kattavista tarjoiluistamme ja fiilistelemään TEQU-tapahtumien tuotantopöhinää!

Tapahtuma on suunnattu Lapin alueen yrittäjille ja muille kehitystoimijoille, jotka omaavat palavan halun kehittää itseään ja omaa liiketoimintaansa, tai luoda jotain aivan uutta. Paneelikeskustelussa lavalla nähdään myös lappilaisia yrittäjiä keskustelemassa omista kokemuksistaan käsiteltävän aihealueen parissa. Ponnista huipulle, osallistu, vaikuta ja uudistu!

Maksuton hybriditapahtuma 10.11.2022 Torniossa. Tapahtumapaikkana toimii Mustaparta Hotels Ballroom, osoitteessa Lukionkatu 8, 95400 Tornio


HYBRIDITAPAHTUMA AJOITTUU KELLO 10-16 VÄLILLE. TARKEMPI AIKATAULU SISÄLTÖINEEN LISÄTÄÄN TÄLLE SIVULLE MYÖHEMMIN.


TAPAHTUMAN KOULUTTAJA

Ilkka Lavas (Kuva. Speakersforum)

ILKKA LAVAS

Sarjayrittäjä ja digitaalisen markkinoinnin ammattilainen, jonka tunnetuimpia yrityksiä ovat mainosverkosto Improve Media ja verkkopalveluita suunnitteleva W3 Group Finland. Lavaksen yrittäjän ura alkoi jo 20 vuotta sitten ja ensimmäisen yrityksen perustamisen jälkeen hän on kasvattanut yrityksistään yli sata ihmistä työllistävän LavasDesign Oy konsernin.

Lavaksella on luonnontieteiden kandidaatin tutkinto tietojenkäsittelytieteestä Helsingin Yliopistosta, Akateeminen yrittäjätutkinto Aalto Yliopistosta sekä Team Academy Finlandin MBA. Hänet on palkittu useaan otteeseen yrittäjyydestä. Puheenvuoroissaan Ilkka käsittelee muun muassa kasvuyrittäjyyttä, digitaalista markkinointi, kokeilukulttuuria ja median murrosta.


Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Workshopiin!

  • Kuvaussuostumus

    Tämä tiedote koskee TEQU:n järjestämiä yleisötilaisuuksia ja tapahtumia. Suurin osa tapahtumista esitetään myös suoratoistolähetyksinä, ja huomioithan osallistuessasi, että myös yleisö voi näkyä suoratoistolähetysten kuvassa. Kuvaamme lisäksi tapahtumissa kuva- ja videomateriaalia TEQU:n viestintä- ja markkinointikäyttöön. Materiaalia käytetään TEQU:n sosiaalisessa mediassa, eli Instagramissa ja Facebookissa, sekä web-sivulla. Kuvamateriaalia voidaan käyttää myös paperisessa viestinnässä ja mainonnassa. Materiaalia käytetään vain inspiroivassa ja positiivisessa hengessä, ja tavoitteenamme on levittää tietoa TEQU:n ja Lapin Ammattikorkeakoulun toiminnasta muun muassa paikallisille yrityksille. Osallistumalla annat suostumuksesi sinusta otettujen kuvien ja videoaineiston käyttöön TEQU:n viestinnässä ja markkinoinnissa. Kuvat ja videot voidaan tallentaa kuva-arkistoihin. Jos et halua näkyä kuva- tai videomateriaalilla, kerro tästä erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Suostumus on vapaaehtoinen ja voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tequ@lapinamk.fi. Jo julkaistua kuva- tai videoaineistoa ei poisteta käytöstä takautuvasti.
  • ESR-henkilötietokeräys

    Jokaiselta osallistujalta tullaan keräämään henkilötietoja ESR-hankkeen mukaisesti. Tietojen kerääminen etäosallistujilta tapahtuu sähköpostitse tapahtuman jälkeen. Liveyleisöltä tiedot kerätään tapahtumatilassa. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti. Emme luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle. Lisätietoja saat tarvittaessa meiltä. Lisäinfoa löydät myös rakennerahaston sivustolta.

LUE LISÄÄ & ILMOITTAUDU MUKAAN MYÖS TEQU TALK – BISNESAGENTIT TAPAHTUMAAN!


Tapahtuma järjestetään yhteistyössä seuraavien hankkeiden kanssa:

HEHKU

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 309 642 €, josta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja valtion rahoitusta 247 714 €.

Hanke toteutetaan aikavälillä 09.04.2020 – 31.01.2023.

CLUSTERIZED

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 347 375 €, joista Lapin Liiton myöntämää EAKR- ja valtion rahoitusta on 260 531 €.

Hanke toteutetaan aikavälillä 01.08.2021 – 31.03.2023