Tervetuloa mukaan syksyn tapahtumiin!

Nimi(Pakollinen)
Ilmoitathan ketä edustat. Tarvitsemme tiedon hankkeen tilastointia varten.

Valitse tapahtumat, joihin aiot osallistua. Voit valita, haluatko mukaan liveyleisöön vai etäyleisöön. Tapahtumat alkavat aikaisintaan klo 12:00 tapahtumapäivänä.

TEQU Workshop (Suomutunturi, Digi Startup by Sani Leino, 27.10.2021)(Pakollinen)
TEQU Workshop (Saariselkä, Globaalit digiresurssit by Sani Leino, 03.11.2021)(Pakollinen)
TEQU Talk - Digi Startup (Vanjoki, Väisänen, Fagerström ja Vesterbacka, 24.11.2021)(Pakollinen)
TEQU Talk - Globaalit digiresurssit (Sarasvuo, Merilehto, Majasalmi ja Heikkilä, 25.11.2021)(Pakollinen)

ESR-henkilötietokeräys

Jokaiselta osallistujalta tullaan keräämään henkilötietoja ESR-hankkeen mukaisesti. Tietojen kerääminen etäosallistujilta tapahtuu Webropol verkkokyselylomakkeen kautta, sekä sähköpostitse tapahtuman jälkeen. Liveyleisöltä tiedot kerätään tapahtumatilassa. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti. Emme luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle. Lisätietoja saat tarvittaessa meiltä. Lisäinfoa löydät myös rakennerahaston sivustolta tämän linkin kautta: https://urly.fi/29pM
Olen ymmärtänyt ja sitoudun toimittamaan ESR-henkilötiedot(Pakollinen)

Kuvaussuostumus

Tämä tiedote koskee TEQU:n järjestämiä yleisötilaisuuksia ja tapahtumia. Suurin osa tapahtumista esitetään myös suoratoistolähetyksinä, ja huomioithan osallistuessasi, että myös yleisö voi näkyä suoratoistolähetysten kuvassa. Kuvaamme lisäksi tapahtumissa kuva- ja videomateriaalia TEQU:n viestintä- ja markkinointikäyttöön. Materiaalia käytetään TEQU:n sosiaalisessa mediassa, eli Instagramissa ja Facebookissa, sekä web-sivulla. Kuvamateriaalia voidaan käyttää myös paperisessa viestinnässä ja mainonnassa. Materiaalia käytetään vain inspiroivassa ja positiivisessa hengessä, ja tavoitteenamme on levittää tietoa TEQU:n ja Lapin Ammattikorkeakoulun toiminnasta muun muassa paikallisille yrityksille. Osallistumalla annat suostumuksesi sinusta otettujen kuvien ja videoaineiston käyttöön TEQU:n viestinnässä ja markkinoinnissa. Kuvat ja videot voidaan tallentaa kuva-arkistoihin. Jos et halua näkyä kuva- tai videomateriaalilla, kerro tästä erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Suostumus on vapaaehtoinen ja voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tequ@lapinamk.fi. Jo julkaistua kuva- tai videoaineistoa ei poisteta käytöstä takautuvasti.