Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!

TEQU Talk -tapahtumat jatkuvat Marraskuussa 2022!


Tapahtumassa valovoimaiset ja ilmiömäiset sisällöntuotannon ammattilaiset kertovat sinulle, miten persoonallista ja vaikuttavaa sisältöä tuottamalla tehostat toimintaasi ja näet markkinasi uudessa valossa!

Kaikki tämä TEQU Talk tyyliin maksuttomasti!


Keskiviikko 18.5.2022 klo 10:30, Lapin AMK Showroom, Jokiväylä 11 A, 96300 Rovaniemi. Ohjeet tapahtumatilan löytämiseen löydät alempaa tältä sivulta.

Liveyleisöön mahtuu 100 ensimmäistä ilmoittautunutta! Hybriditapahtumaa voit seurata myös etänä. Osa tapahtuman puheenvuoroista jää jälkikäteen katsottavaksi TEQU:n YouTube-kanavalle!


TAPAHTUMAN SISÄLTÖ

Vuoden ensimmäisessä TEQU Talk päätapahtumassa nähdään valovoimainen esiintyjäkattaus kertomassa vaikuttavasta, herättelevästä ja ilmiömäisestä sisällöntuotannosta, sekä siitä miten se saadaan aidosti tuottamaan!

Kari Ketonen tulee avaamaan, mitä karisma on ja miten läsnäolo säilytetään haastavissa tilanteissa. Elise Pietarila kertoo konkreettisten esimerkkien kautta, kuinka luodaan ilmiöitä digitaalisissa kanavissa ja miten yleisö saadaan osallistettua. Jari Lähdevuori tarjoilee katsauksen sosiaalisen median trendeihin ja tulevaisuuteen sekä siihen miten luodaan menestyviä kampanjoita. Päivän paketoi ansioitunut media- ja viihdealan johtohahmo Jarkko Nordlund, joka kertoo miten digimediatuotannosta tehdään tuloksellista!

TEQU Talk – Bisneskarnevaalit järjestetään hybriditapahtumana, johon voit osallistua joko livenä tai etänä. Liveyleisössä pääset tunnetusti nauttimaan kattavista tarjoiluistamme ja fiilistelemään TEQU-tapahtumien tuotantopöhinää!


TAPAHTUMAN AIKATAULU

18.5.2022
Keskiviikko
TEQU Talk – Bisneskarnevaalit
AikaSisältö Puhuja
10:30 – 11:15Ilmoittautuminen & tarjoilut liveyleisölle
11:15 – 11:30Tervetuloa TEQU Talkiin!TEQU
Lapin AMK
11:30 – 12:30Karisma – Läsnäolon säilyttäminen haastavissa tilanteissaKari Ketonen
12:40 – 13:40Ilmiömäinen, osallistava ja sitouttava sisällöntuotantoElise Pietarila
14:10 – 15:10Sometrendit – Mitä sosiaalisesta mediasta tulee tietää ja miten siitä saa kaiken irtiJari Lähdevuori
15:20 – 16:20Digimediatuotannon muuttaminen massiksiJarkko Nordlund
16:20 – 16:30Yhteenveto & Päivän päätös
Tapahtuman
yhteyshenkilö
Santeri Meriläinen, 044 478 0200
etunimi.sukunimi@lapinamk.fi


TIMANTTISTA SISÄLTÖÄ VIERAILLE TARJOAVAT

KARI KETONEN

Tunnettu ohjaaja, näyttelijä, käsikirjoittaja sekä ylemmän erityistason psykoterapeutti tunnetaan useista televisiosarjoista ja hänet onkin palkittu parhaan miesnäyttelijän kultaisella Venlalla. Ketonen puhuu karismasta ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Hän perustelee karisman olevan yhdistelmä spontaania ilmaisua ja kontrollia. Näiden kahden suhdetta karismaattinen ihminen pystyy itsessään säätelemään tilanteeseen sopivaksi. Sisäinen läsnäolon tila ihmisessä synnyttää ulospäin vaikutelman, jota kutsumme karismaksi.

ELISE PIETARILA

Elise on markkinoinnin, viestinnän ja sisällöntuotannon ammattilainen ja yrittäjä, joka tunnetaan parhaiten Docventures- ja Madventures -tuotantoyhtiön Gimmeyawallet Productionsin toimitusjohtajana ja TubeCon-tubettajatapahtuman perustajana. Gimmeyawalletissa Elise on mullistanut entisestään vahvan Madventures-sisällöntuotannon tuomalla mukaan sosiaalisen ja digimedian ilmiöpotentiaalia sekä sitouttamalla ja osallistamalla yleisöä tavoilla, joita suomalaisessa televisiossa ei ole ennen nähty.

JARI LÄHDEVUORI

Kurio agentuurin perustajajäsen, joka on suunnitellut lukuisia kansainvälisesti menestyneitä kampanjoita mm. Nesteelle ja Ponsselle. Yhteistyötä on tehty myös Microsoftin kanssa ja menestys on poikinut Kuriolle Vuoden Toimisto- ja Agency Of The Year -tunnustukset. Jari on innokas puhuja, joka on noussut lavalle mm. Cannes Lions ja Eurobest tapahtumissa. Lähdevuori luennoi sosiaalisen median trendeistä sekä niiden aidosta ja oikeanlaisesta hyödyntämisestä.

JARKKO NORDLUND

Tunnettu media- ja viihdealan johtohahmo on toiminut muun muassa Universal Music:lla, Maikkarilla (MTV3) ja Viasatilla toimitus- ja muutosjohtajan tehtävissä. Yritysjohtajan roolissa kokemusta on siis kertynyt useiden modernien viihdeyhtiöiden johtamisesta niin Suomessa, kuin kansainvälisesti. Tällä hetkellä Jarkko luotsaa omaa sijoitusyhtiö 8 Media Venturesia ja toimii useiden tunnettujen yhtiöiden taustalla. Nordlund tunnetaan luovuudesta sekä muutosjohtamisesta ja hän luennoi johtamisesta, muutoksesta sekä niiden merkityksestä tulevaisuuden menestykseen.


TAPAHTUMAPAIKKANA TOIMII LAPIN AMK:N SHOWROOM

KATSO VIDEO MITEN LÖYDÄT TAPAHTUMATILAAN!

Lapin AMK kartta (Jokiväylä 11, 96300 Rovaniemi)

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä seuraavien hankkeiden kanssa:

HEHKU

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 309 642 €, josta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja valtion rahoitusta 247 714 €.

Hanke toteutetaan aikavälillä 09.04.2020 – 31.01.2023.

CLUSTERIZED

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 347 375 €, joista Lapin Liiton myöntämää EAKR- ja valtion rahoitusta on 260 531 €.

Hanke toteutetaan aikavälillä 01.08.2021 – 31.03.2023

FISH IOT

Projektille on myönnetty rahoitusta 254 675 € Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) ja projektiin sovelletaan tähän päätökseen liittyviä Rakennerahastorahoituksen ehtoja.

Hanke toteutetaan aikavälillä 01.08.2020 – 31.05.2022.