Tervetuloa mukaan!

Tapahtumaan ovat tervetulleita Lapin alueen yrittäjät, yritysten edustajat, kehitystoimijat sekä työnhakijat. Oli tittelisi mikä tahansa niin tulet varmasti oppimaan uutta ja verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa!

Syksyn ensimmäisessä TEQU Talkissa 15.9 tiistaina tulet kuulemaan kahta kivenkovaa ammattilaista! Harri Gustafsberg & Pekka Pohjakallio vetävät myös tapahtuman workshop osion, joten pääset jakamaan ajatuksiasi heidän kanssaan olit sitten paikan päällä tai etänä!

Tapahtuman livelähetyksen näet YouTube -kanavaltamme. Tapahtumaan on mahdollista päästä myös liveyleisöön TEQU -tilaamme Lapin ammattikorkeakoululla. Mikä loistava mahdollisuus tavata Harri & Pekka sekä päästä verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa! Tarjoiluja unohtamatta.

Henkilömäärä tullaan rajaamaan tapahtumakohtaisesti rajoitukset ja turvallinen tilojen käyttö huomioiden. Mukaan liveyleisöön voit päästä ilmoittautumisen yhteydessä!

Seuraa tapahtumaa Facebookissa.

Muutokset mahdollisia koronatilanteesta johtuen. Viestimme mahdollisista muutoksista sähköpostitse ilmoittautuneille, websivullamme sekä TEQUn Facebookissa.

Mielen suorituskyky ja henkiset voimavarat!

Harri Gustafsbergin puheen jälkeen tulet tietämään miten parannat omaa suorituskykyäsi työelämässä. Työssä ratkotaan päivittäin useita ongelmatilanteita sillä harvoin asiat menevät juuri niin kuin suunniteltiin. Tänä päivänä työ vaatii tekijältään resilienssiä eli joustavuutta, soveltamista ja ennakointia, tilannetajua unohtamatta. Harrin puheen sisältö tulee koostumaan edellä mainituista asioista ja tulet saamaan yksilötason oppeja henkisen suorituskyvyn ylläpitämiseen.

Kokeilu on aina menestys!

Pekka Pohjakallion puheen jälkeen tulet tietämään millä tavalla luovuus toimii organisaatiossa kuin organisaatiossa ja mitä on luovuuden johtaminen! Luovuus on Pekan mukaan asioiden tekemistä eri tavalla ja paremmin ketterästi kokeilemalla.

Päivän aikataulu 15.9.2020 Tiistai

11:30 – Liveyleisö ilmoittautuminen & tarjoilut

Jokiväylä 11, 96300 Rovaniemi. B-rakennus 2. kerros TEQU -tila B228

12:00 – Tervetuloa TEQU Talkiin

12:15 – Harri Gustafsberg

13:15 – Breikki

13:30 – Pekka Pohjakallio

14:30 – Workshopin alustus (Harri & Pekka)

14:40 – Breikki

14:50 – Workshop (Harri & Pekka)

16:00 – Päivän päätös

ESR -henkilötiedot

GET10 -hankkeen rahoitus tulee Euroopan sosiaalirahastosta. Osallistujilta tullaan keräämään ESR-henkilötiedot.

Tarvittaessa lisätietoja tapahtumasta saat:

Sähköpostitse tequ(at)lapinamk.fi tai puhelimitse 044 478 0200 (Santeri Meriläinen).

Harri Gustafsberg on henkistä suorituskykyä tutkiva, kehittävä ja valmentava filosofian tohtori, joka on erikoistunut suorituskyvyn nostamiseen yksilötasolla. Hän osaa kertoa myös miten organisaatiotason suorituskykyä nostetaan tiimityön, johtamisen ja yhteisen kulttuurin kautta.

Harrin kivenkova kokemus on karttunut Poliisin valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuoden työuran aikana, jossa hän on toiminut myös operatiivisena johtajana ja kouluttajana.

Lue lisää Harrista!

Pekka Pohjakallio on puhuja, mentori ja kehitysjohtaja. 19 vuoden Nokia -uransa aikana Pekka on johtanut liiketoiminta-, markkinointi- ja innovaatioyksiköitä, joissa oli aina teemana uuden luominen eri tavalla kuin ennen

Tällä hetkellä Pekka valmentaa ja mentoroi yritysasiakkaita sekä vastaa yritysvalmennuksen tuotteista Hintsa Performancessa.

Lue lisää Pekasta!

GET10 on Lapin Ammattikorkeakoulun vetämä, ESR-rahoitteinen julkinen kehityshanke ja sen rahoituksesta vastaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Hankkeen budjetti on 195 372 € ja se toteutetaan aikavälillä 01.01.2019 – 31.12.2020.