Tervetuloa mukaan!

Tapahtumaan ovat tervetulleita Lapin alueen yrittäjät, yritysten edustajat, kehitystoimijat sekä työnhakijat. Oli tittelisi mikä tahansa niin tulet varmasti oppimaan uutta ja verkostoitumaan muiden osallistujien kanssa!

Herkulliset kaksi tapahtumaa samalla viikolla! Torstaina 17.9 tulet kuulemaan ex-googlelaisen ja kasvun asiantuntijan Anssi Rantasen oppeja. Anssia komppaamassa yrityskulttuurimuotoilija ja paremman työelämän puolesta puhuja Panu Luukka. Herrat moderoivat myös tapahtumaan sisältyvän workshopin, joten myös tässä tapahtumassa pääset jakamaan juuri sinun ajatuksiasi heidän kanssaan!

Tapahtuman livelähetyksen näet YouTube -kanavaltamme. Tapahtumaan on mahdollista päästä myös liveyleisöön TEQU -tilaamme Lapin ammattikorkeakoululla. Tulehan tutustumaan tukikohtaan ja nauttimaan tarjoiluista!

Henkilömäärä tullaan rajaamaan tapahtumakohtaisesti rajoitukset ja turvallinen tilojen käyttö huomioiden. Mukaan liveyleisöön voit päästä ilmoittautumisen yhteydessä!

Seuraa tapahtumaa Facebookissa.

Muutokset mahdollisia koronatilanteesta johtuen. Viestimme mahdollisista muutoksista sähköpostitse ilmoittautuneille, websivullamme sekä TEQUn Facebookissa.

Mitä maailman nopeimmin kasvavat organisaatiot tekevät eri tavalla ja mitä voimme siitä oppia?

Anssi Rantanen

“Mun tehtävä on tutkia ja analysoida mitä maailman nopeimmin kasvavat yritykset tekevät eri tavalla ja opettaa niitä asioita teille!”

Jokaisella yrityksellä on mahdollisuus viedä asioita eteenpäin, kasvaa ja toteuttaa visioitaan. Anssin puheesta tulet saamaan työkalut, joilla nämä kasvun tekijät viedään onnistuneesti käytäntöön sekä osaksi jokapäiväistä työskentelyä. Anssi tulee herättämään yksilöt, tiimit ja yritykset katsomaan omaa potentiaaliaan uudesta näkökulmasta!

Ihmislähtöiset ja läheiset yrityskulttuurit ovat voittavia kulttuureita

Panu Luukka

“Avaan yleisölle mitä on oikeasti yrityskulttuuri”

Miten mahdollistetaan maailman paras yrityskulttuuri? Miten maailman parasta yrityskulttuuria johdetaan? Mitä yrityskulttuuri oikeasti on? Panulta tulet kuulemaan vastaukset edellä mainittuihin kysymyksiin sekä siiihen mikä yrityskulttuureissa ja johtamisessa toimii ja mikä ei!

Päivän aikataulu 17.9.2020 Torstai

11:30 – Liveyleisö ilmoittautuminen & tarjoilut

Jokiväylä 11, 96300 Rovaniemi. B-rakennus 2. kerros TEQU -tila B228

12:00 – Tervetuloa TEQU Talkiin

12:15 – Anssi Rantanen

13:15 – Breikki

13:30 – Panu Luukka

14:30 – Workshopin alustus (Panu & Anssi)

14:40 – Breikki

14:50 – Workshop (TEQU, Panu & Anssi)

16:00 – Päivän päätös

ESR -henkilötiedot

GET10 -hankkeen rahoitus tulee Euroopan sosiaalirahastosta. Osallistujilta tullaan keräämään ESR-henkilötiedot.

Tarvittaessa lisätietoja tapahtumasta saat:

Sähköpostitse tequ(at)lapinamk.fi tai puhelimitse 044 478 0200 (Santeri Meriläinen).

Anssi Rantanen on kasvun asiantuntija ja sarjayrittäjä. Ex-googlelainen on voittanut Nordic Business Forumin puhujakilpailun vuonna 2019 ja hän onkin yksi liike-elämän kysytyimpiä puhujia!

Anssi tietää, kuinka maailman parhaat organisaatiot toimivat ja hän jakaa oppejaan inspiroivasti. Anssilta yleisö saa konkreettisia välineitä osaamisensa ja oman työn kehittämiseen.

Tällä hetkellä Anssi on Growth Triben toimitusjohtaja Suomessa. Kokemuksensa hän on kartuttanut auttamalla yli 100 yritystä toteuttamaan kasvustrategioita. Anssi on työskennellyt myös merkittävien Suomalaisten yritysten kanssa, kuten KONE, OP, Lähitapiola, Fazer ja Alma Media.

Lue lisää Anssista!

Panu Luukka on yksi Leidenschaftin perustajista. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus voittavien yrityskulttuurien rakentamisesta.

Hänen esiintymistapansa on rento, innostava ja visuaalinen. Puheissa on myös omakohtaista kokemusta, eikä vain kirjaviisautta.

Panu on kerryttänyt kokemustaan parhaiden työpaikkojen johtoryhmissä ja takahuoneissa Suomessa, Euroopassa sekä Yhdysvalloissa.

Panu toimii myös yrityskulttuurin asiantuntijan roolissa eri yhtiöiden hallituksen jäsenenä.

Lue lisää Panusta!

GET10 on Lapin Ammattikorkeakoulun vetämä, ESR-rahoitteinen julkinen kehityshanke ja sen rahoituksesta vastaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Hankkeen budjetti on 195 372 € ja se toteutetaan aikavälillä 01.01.2019 – 31.12.2020.