TERVETULOA MUKAAN!

TIISTAINA 10.11.2020 KLO 12:00

Vuoden viimeisessä TEQU Talkissa tulet kuulemaan mikä on arvokasta nyt ja tulevaisuudessa. Teknologian kehityksestä ja sen vaikutuksista ihmiseen, urapolkuihin sekä tulevaisuuteen meille tulee kertomaan kansainvälisesti tunnetut ja palkitut puhujat Perttu Pölönen & Teemu Arina!

Tapahtuman livelähetyksen näet YouTube -kanavaltamme. Tapahtumaan on mahdollista päästä myös liveyleisöön Poropirtin kammille Ounasjoen rannalle tiistaina 10.11.2020 klo 11:30 alkaen!

Mikä loistava mahdollisuus päästä tapaamaan puhujia, muita osallistujia ja meitä! Unohtamatta kokki Tero Mäntykankaan nuotiolla valmistamaa menua nokipannukahveineen!

Paikat liveyleisössä ovat rajalliset, mutta mukaan voit päästä ilmoittautumisen yhteydessä! Koronatilanteesta johtuen muutokset ovat mahdollisia. Viestimme mahdollisista muutoksista sähköpostitse ilmoittautuneille.

Tarvittaessa lisätietoja tapahtumasta saat:

Sähköpostitse tequ(at)lapinamk.fi tai puhelimitse 044 478 0200 (Santeri Meriläinen).

PÄIVÄN TEEMAT

Perttu Pölönen: Koulutus ei meitä pelasta – osaaminen pelastaa

Miten rakennetaan tulevaisuuden työura? Mikä on arvokasta tulevaisuudessa ja minkälaisia taitoja minun tulisi kehittää? Perttu tulee kertomaan kertomaan urapolkujen rakentamisesta nykypäivän jatkuvassa muutoksessa ja työelämän murroksessa. Vastuu urasta on jokaisen omilla harteilla, koska jatkuvasta opiskelusta huolimatta tiedot ja taidot vanhenevat sitä mukaa mitä pitemmälle teknologia kehittyy.

Teemu Arina: Ihminen teknologiana – Automaatiosta augmentaatioon

Miten voidaan nähdä ihminen seuraavana teknologiana? Mitä ovat ihmisen tuottavuutta lisäävät teknologiat ja menetelmät? Biohakkeroinnin ammattilainen Teemu tulee kertomaan ihmisen ja koneen välisestä liitosta ja mitä se merkitsee ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta.

10.11.2020
TIISTAI
TAPAHTUMAN AIKATAULU
@LIVESTREAM
11:45Livestream käynnistyy
12:00Suora lähetys tapahtumasta alkaa
12:15Perttu Pölönen: Koulutus ei meitä pelasta – Osaaminen pelastaa
13:15Tauko
13:30Teemu Arina: Ihminen teknologiana – Automaatiosta augmentaatioon
14:30Johdanto workshop osuuteen
14:40Tauko
14:50Workshop -sessio
15:50Workshop yhteenveto & Päivän päätös

Tarvittaessa lisätietoja tapahtumasta saat:

Sähköpostitse tequ(at)lapinamk.fi tai puhelimitse 044 478 0200 (Santeri Meriläinen).

PERTTU PÖLÖNEN

Vuoden puhujaksi vuonna 2020 valittu Perttu on keksijä, kirjailija ja futuristi. Uskoa tulevaan valavan innostavan puhujan kiinnostuksen kohteita ovat erityisesti tiede, taide ja teknologia.

Perttu puhuu tulevaisuuden haasteista sekä mahdollisuuksista muun muassa työelämän, koulutuksen ja vastuullisuuden näkökulmasta.

Lue lisää Pertusta!

TEEMU ARINA

Vuoden puhujaksi vuonna 2017 valittu Teemu on digitalisaation asiantuntija, tietokirjailija ja biohakkeri. Kansainvälisesti tunnettu puhuja on erikoistunut muun muassa oppimisen, työn, terveyden ja hyvinvoinnin avainasioihin.

Tulevaisuusteemoihin keskittyvä Teemu tutkii erityisesti ihmisen ja koneen välistä suhdetta. Mitä se merkitsee tulevaisuuden kannalta?

Lue lisää Teemusta!

GET10 on Lapin Ammattikorkeakoulun vetämä, ESR-rahoitteinen julkinen kehityshanke ja sen rahoituksesta vastaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Hankkeen budjetti on 195 372 € ja se toteutetaan aikavälillä 01.01.2019 – 31.12.2020.