ILTATAPAHTUMAAN PÄÄSET MUKAAN BUSINESSMAKERIN KAUTTA!

TAPAHTUMAN ESITTELY

Tule kehittämään digi-, liiketoiminta- ja luovaa osaamistasi sekä verkostoitumaan monialaisesti maksuttomaan tapahtumaan!

Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan ARCTA ja Lapin ammattikorkeakoulun TEQU järjestävät yhteistyössä useiden hankkeiden kanssa luovan digipainotteisen tapahtuman, johon voit osallistua sekä livenä että etänä!

Tapahtuma on suunnattu erityisesti yrityksille, opiskelijoille, rahoittajille ja kehitystoimijoille. Kaikki digitaalisuudesta, luovan osaamisen hyödyntämisestä ja bisneksen kehittämisestä kiinnostuneet ovat kuitenkin lämpimästi tervetulleita. 

Huippuluokan keynoteina tapahtumassa Arman Alizad, Mikko Hyppönen, Paula Ylisassi, Jani Aaltonen sekä Sani Leino!

Huikeiden keynotejen lisäksi luvassa myös käytännönläheistä työpajailua oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseksi sekä monialaista verkostoitumista. Business Makerin avulla voit sopia tapaamisia ennen sekä jälkeen tapahtuman ja se toimiikin työkaluna verkostoitumiseen.

Tapahtuman yhteyshenkilöt:

Samuel Ahola, etunimi.sukunimi@ulapland.fi, +358 40 484 4349

Santeri Meriläinen, etunimi.sukunimi@lapinamk.fi, +358 44 478 0200

KEYNOTES & TEEMAT

Teknologia luovuuden katalyyttina – ihminen vie ja teknologia vikisee

Paula Ylisassi on digiajan liiketoiminnan moniosaaja. Hän on luonut sekä kehittänyt useita organisaatioita, liiketoimintamalleja, brändejä, tuotteita, palveluita, myyntiä ja markkinointia sekä Suomessa että ulkomailla.

Paulan puheenvuoro tulee käsittelemään teknologian ja luovan osaamisen (ihmisen) yhteistyön merkitystä tulevaisuuden liiketoiminnassa. Puheessaan hän käy läpi “ideasta toteutukseen” -liiketoimintaelinkaaren erinäisten teemojen kautta. Teemoja ovat muun muassa innovaatiot, kokeilut ja oppiminen, globaalit markkinat sekä skaalaus ja tehokkuus. Tämän lisäksi puheenvuorossaan Paula pureutuu työn ja johtamisen murrokseen, jossa fokus tulisi olla ihmisissä ja heidän luovuuden vapauttamisessa. Kantavana henkenä koko puheessa toimii toivo ja ihmisyys.

Helpota elämääsi – mitä on myynnin ja markkinoinnin automaatio?

Jani Aaltonen on yrityksiä parempaan markkinointiin, myyntiin ja asiakaskokemukseen auttavan Salescommunications Finland Oy:n toimitusjohtaja. Inbound-myynnin ammattilaisella on takanaan pitkä yrittäjäura ja kokemusta on kertynyt yli 2000 yrityksen myynnin ja markkinoinnin tukemisesta.

Janin puheenvuoro tulee käsittelemään myynnin ja markkinoinnin automaatiota, suurimpia trendejä sekä sitä mihin yritysten pitäisi kiinnittää huomiota nyt ja tulevaisuudessa. Puheessaan hän käy läpi myös inbound-markkinoinnin etuja, asiakashankintaa sekä asiakashallinnan tehokkaita työkaluja.

Kehity myyntityössä – mitä on Social Selling?

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja. Tunneälykkään ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja tunnetaan inspiroivista ja energisistä myyntivalmennuksista. Sanin kokemus on karttunut tuloksellisen ja palkitun myyntityön saralla erilaisissa myynnin tehtävissä niin B2B kuin B2C myynnin parissa yli 13 vuoden aikana.

Sanin puheenvuorosta tulet saamaan inspiraatiota ja vinkkejä sosiaalisessa mediassa toimimiseen sekä vastauksen siihen mitä “Social Selling” todellisuudessa on. Myynnin ammattilaiselta tulet saamaan myös takuu varmasti kullan arvoisia vinkkejä tämän päivän ja tulevaisuuden myyntityöhön.

Teknologiavallankumous – nykytilamme ja tulevaisuus

Tietoturvaguru ja Suomen kansainvälisesti tunnetuin tietoturva-asiantuntija Mikko Hyppönen työskentelee F-Securella tutkimusjohtajana. Lisäksi hän toimii EUROPOLin neuvonantajana ja turvallisuusasioiden konsulttina Suomen valtionjohdolle. Kivenkovan ammattilaisen kokemus on karttunut yli 25 vuoden ajalta verkkorikollisuuden tutkimusten parissa. Suomessa hänen asiakaskuntaansa kuuluvat useimmat suuryritykset. Tietotaitoaan hän on ollut jakamassa puheiden muodossa muun muassa Applelle, Microsoftille, Googlelle ja Siemenssille.

Miksi elämme keskellä teknologia vallankumousta? Mitä kaikkea tekoäly on saanut aikaan ja tulee vielä saamaan? Mikolta tulet saamaan vastaukset kysymyksiisi ja lisäksi hän tulee kertomaan mitä haasteita teknologian jatkuva kehitys tuo tullessaan sekä sen, miten tietoturvauhat tulee ottaa huomioon.

Ihmiseltä ihmiselle – Onko ymmärrys avain kehitykseen?

Arman Alizad on tunnettu tuottaja ja toimittaja. Taitava ja vaikuttava tarinankertoja puhuu asioista omakohtaisten kokemusten kautta. Arman on selvittänyt maailman ja yhteiskuntamme tilaa uusista näkökulmista ja kyseenalaistaakin omaksuttuja asenteita sekä mielipiteitä. Hänen mukaan suurin merkitys tulevaisuuden kehittymiseen on asenteella ja omilla valinnoilla.

Armanin esitys tulee pohjautumaan hänen omakohtaisiin kokemuksiin ymmärryksestä, inhimillisyydestä ja perspektiivistä. Hänen puheestaan tulet saamaan inspiraatiota ja esimerkkejä miten edetään kohti kehitystä sekä omia unelmia.

VERKOSTOITUMISILTAMA

Kasvata toimintaasi kasvattamalla verkostoasi ICT meets Arts -kohtaamistilaisuudessa! Tilaisuudessa löydät tehokkaasti uusia kumppaneita, asiakkaita, asiantuntijoita ja osaajia.

Tilaisuus järjestetään tiistaina 6.10. klo 18–22. Tähän hybridi-treffitapahtumaan voit osallistua paikan päällä verkostoitumisiltamassa sekä etänä verkostoitumisalustalla.

Fyysinen tapahtuma pidetään Roka Kitchen & Wine Bar:ssa Rovaniemellä cocktail-tarjoilun kera. Tapahtumassa noudatamme yleisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksia. Osallistujamäärä paikan päällä on tämän mukaisesti rajoitettu, joten ole ripeä ilmoittautuessasi.

Rekisteröinti BusinessMaker-verkostoitumisalustalle avautuu jo 18.9. Alusta on käytettävissä profiilin rekisteröimishetkestä kaksi viikkoa varsinaisen tilaisuuden jälkeen. Varsinaisia treffejä voit sopia kuitenkin vain verkostoitumistilaisuuden ajalle. Huomioithan, että rekisteröityessäsi kaikki muut eivät ole välttämättä vielä rekisteröityneet, joten muista käydä sopimassa treffejä aika ajoin ennen tapahtumaa.

Lisätietoja, ohjeita ja vinkkejä saat vielä rekisteröidyttyäsi.

REKISTERÖIDY BUSINESSMAKERIIN!

OHJELMA 6.10. – 7.10.

PÄIVÄ 1PÄIVÄTILAISUUS
@Lapin AMK, Showroom, Jokiväylä 11, 96300 Rovaniemi
11:30Ilmoittautuminen & Kahvitarjoilu
12:00Tervetuliaissanat
12:15Mikko Hyppönen – Teknologiavallankumous
13:15Tauko
13:30Arman Alizad – Avain kehitykseen
14:30Johdanto workshoppeihin
14:40Tauko
14:50Workshop -sessio
15:50Workshop yhteenveto & Iltatilaisuuden info
PÄIVÄ 1ILTATILAISUUS
@Roka Kitchen & Wine Bar, Koskikatu 8, 96200 Rovaniemi
18:00Ilmoittautuminen & Cocktail -tarjoilut
Etäyhteydet avautuvat
18:30Paula Ylisassi – Teknologia luovuuden katalyyttina
19:30Tauko
19:45Speed-dating alkaa – BusinessMaker verkostoitumisalusta
21:45Tilaisuuden päätös, johdanto seuraavaan päivään & vapaa verkostoituminen
PÄIVÄ 2PÄIVÄTILAISUUS
@Lapin AMK, Showroom, Jokiväylä 11, 96300 Rovaniemi
11:30Ilmoittautuminen & Kahvitarjoilu
12:00Tervetuliaissanat
12:15Sani Leino – Social Selling
13:15Tauko
13:30Jani Aaltonen – Myynnin ja markkinoinnin automaatio
14:30Johdanto workshoppeihin
14:40Tauko
14:50Workshop -sessio
16:00Tilaisuuden päätös